Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postali roditelji

Ana Kurnjikova i pjevač Enrique Iglesias dobili blizance

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.12.2017.
u 10:56

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias zajedno su već 16 godina, a upoznali su se na snimanju njegova spota za pjesmu Escape

Bivša ruska tenisačica Ana Kurnjikova i španjolski pjevač Enrique Iglesias postali su roditelji. Lijepa Ruskinja vješto je skrivala trudnoću, te nitko nije znao da čekaju prinovu. Ana je 16. prosinca rodila blizance, dječaka Nicholasa i kćer Lucy. 

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias zajedno su već 16 godina, a upoznali su se na snimanju njegova spota za pjesmu Escape. Rijetko se zajedno pokazuju u javnosti, svoju su vezu oduvijek držali u tajnosti.

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias
1/16

Na dan rođenja blizanaca, Ana i Enrique na svojim su profilima na Instagramu objavili fotografije vožnje brodom. Fotografija je snimljena u Miamiju. 

 

#miamiwinter #зимушказима #nofilterneeded

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
12:12 19.12.2017.

cestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije