Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO!

Ana Konjuh na korak do plasmana na US Open: Pobijedila je Juliu Grabher

Zagreb: Okupljanje Fed Cup reprezentacije
Luka Stanzl/PIXSELL
26.08.2021.
u 23:21

Hrvatska tenisačica bila je juniorska pobjednica US Opena 2013., a na tom je turniru ostvarila i najbolji Grand Slam rezultat u seniorskoj karijeri, kad se 2016. probila do četvrtfinala.

Hrvatsku tenisačicu Anu Konjuh još jedna pobjeda dijeli od plasmana u glavni ždrijeb US Opena, posljednjeg Grand Slam turnira u ovoj sezoni, nakon što je pobijedila Austrijanku Juliju Grabher (WTA - 198.) sa 6:3, 7:6 (2).

Za plasman u glavni ždrijeb Konjuh će igrati protiv bolje iz dvoboja Britanke Jodie Anne Burrage (WTA - 235.) i Švicarke Stefanie Voegele (WTA - 128.).

Konjuh je bila juniorska pobjednica US Opena 2013., a na tom je turniru ostvarila i najbolji Grand Slam rezultat u seniorskoj karijeri, kad se 2016. probila do četvrtfinala. No, zbog brojnih ozljeda i operacija, 23-godišnja Dubrovčanka od 2017. nije nastupila u New Yorku.

Komentara 1

Avatar Poskok
Poskok
01:53 28.08.2021.

Trebalo bi pod hitno manje papati i izgubiti koji kilogram pa dolaze i bolji rezultati. Talent nije dovoljan. Disciplina i rad su isto tako potrebni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije