Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa Sljemena u Flachau

Ana Jelušić: Odgovaraju mi noćne utrke

Ana Jelušić
Pixsell
12.01.2010.
u 11:41

Na Crvenom spustu hrvatske su skijašice punih tjedan dana trenirale slalom i u nedjelju se uputile prema austrijskom Flachauu, mjestu u kojem je veliki Hermann Maier prvi put stao na skije, a nedavno i zauvijek skinuo pancerice.

Ani Jelušić i Niki Fleiss cilj je zajednički – u današnjem noćnom slalomu žele dokazati da im je Snježna kraljica bila tek loš dan, da mogu biti među prvih deset.

– I inače mi odgovaraju noćne utrke, najbolje rezultate postizala sam upravo pod reflektorima. Nadam se da ću voziti bolje nego u Zagrebu, jedva čekam da utrka počne – poručila je Ana.

Pomoći će joj i to što prvi lauf postavlja njezin trener Zoran Sobol. Ana starta 15., Nika 27., a Sofija 80. Prva vožnja je u 17.30, a druga od 20.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije