Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata tenisačica

Ana Ivanović jučer najavila važnu vijest, danas ju objavila i šokirala srbijanske medije

Ana Ivanović
Foto: Ana Ivanović/Instagram
1/8
28.12.2016.
u 18:21

Ana Ivanović pažnju na sebe privukla je još u juniorskim danima, posebno kada je došla u finale Wimbledona

Ana Ivanović, bivša prva tenisačica svijeta, odlučila je završiti svoju sportsku karijeru. Srbijanska igračica jučer je najavila da će danas sa svojim navijačima i prijateljima podijeliti jednu vijest, a danas je potvrdila da se radi o umirovljenju.

– Dragi prijatelji i fanovi, nešto bih željela podijeliti sa svima vama. Budite na mojem Facebook profilu sutra u 19 sati i pratite stream. Vidimo se sutra – napisala je jučer Ivanović, a danas dodala:

– Odlučila sam se povući iz tenisa. Bila je to teška odluka, ali imam puno više razloga za zadovoljstvo. Doživjela sam sve ono o čemu sam kao mala sanjala. Bit ću i dalje ambasador sporta i zdravog načina života. Nemojte biti tužni, razmišljajte pozitivno – kazala je Ana. Srbijanski mediji prenose da su svi šokirani njezinom odlukom.

Ana Ivanović pažnju na sebe privukla je još u juniorskim danima, posebno kada je došla u finale Wimbledona. Godine 2005. osvojila je svoj prvi turnir u seniorskoj karijeri, otišla je do kraja u Canberri, a to joj je bio prvi od ukupno 15. osvojenih WTA turnira.

Najuspješnija godina bila joj je 2008. godine kada je osvojila Roland Garros te igrala finale Australian Open, a u lipnju te godine bila je najbolja na svijetu.

U posljednje vrijeme mučile su je ozljede, zbog čega je nedavno uzela stanku, a sada je odlučila završiti karijeru i posvetiti se obitelji. Već je najavila da bi sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom voljela dobiti prinovu.

Komentara 30

BE
beitsche
18:36 28.12.2016.

Nek si ziva zdrava I vesela. Ti I tvoja obitelj. Normalna si zena I zasluzujes sve to. ..

CI
cika123
19:21 28.12.2016.

Ana je zaista lijepa cura.

PR
prsutsir
19:05 28.12.2016.

Prelijepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije