Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE ODVJETNIK

Amerikanka prvo tvrdila ju je pipkao bivši šef Fife, a sada uhićena jer je zlostavljala djecu?

FILE PHOTO: Hope Solo goalkeeper of United States Womens National Team walks on stage  during the Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards 2015 at UCLA's Pauley Pavilion in Los Angeles
Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS
1/3
02.04.2022.
u 19:52

- Bila sam u šoku i potpuno me izbacio iz takta. Morala sam se brzo pribrati i smiriti kako bih svojoj suigračici predala najveću nagradu u njenoj karijeri. Fokusirala sam se u potpunosti na nju kako bih što prije zaboravila što se maloprije dogodilo

- Po savjetu advokata, Hope ne može govoriti o slučaju. Međutim, želi da svi znaju kako su djeca njezin život i da je odmah puštena na slobodu. Trenutno je s obitelji kod kuće i nastoji se obraniti od svih optužbi - stoji u objavi koju je Hope Solo podijelila na Twitteru, a na kojoj je izjava njezina odvjetnika  Richa Nicholsa. 

Hope Solo, bivša američka nogometašica, golmanica, svjetska prvakinja i osvajačica dva olimpijska zlata je privedena i saslušana u policijskoj postaji pa puštena na slobodu nakon što je uhićena u saveznoj državi Sjevernoj Karolini pod optužbom da je zlostavljala djecu, vozila u alkoholiziranom stanju i opirala se uhićenju.

 

 

Inače, Hope je imala dosta turbulentan život. Naime, prije pet godine izbačena je iz američke ženske nogometne reprezentacije jer je vrijeđala švedske suparnice nakon četvrtfinala Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, a godinu dana kasnije je u ntervjuu za CNN tvrdila da ju je bivši predsjednik Fife Sepp Blatter hvatao za stražnjicu dok je predavala nagradu suigračici.

- Bila sam u šoku i potpuno me izbacio iz takta. Morala sam se brzo pribrati i smiriti kako bih svojoj suigračici predala najveću nagradu u njenoj karijeri. Fokusirala sam se u potpunosti na nju kako bih što prije zaboravila što se maloprije dogodilo.

Majka ju je u djetinjstvu zlostavljala pod utjecajem alkohola, a 2014. godine uhićena je zbog dva slučaja obiteljskog nasilja pri čemu je navodno napala svojeg nećaka. Optužbe su kasnije odbačene baš kao što je Blatter odbacio sve njene optužbe prema njemu.

>> Hrvatska skupina na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije