Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODAN PORAZ

Amerikanka hrvatskih korijena 'pomela' Petru Martić u Madrid

Petra Martić
Reuters/Pixsell
29.04.2021.
u 19:30

Bernarda Pera slavila je 6:3, 6:2 nakon samo sat i 16 minuta igre.

Hrvatska tenisačica Petra Martić završila je svoj nastup na WTA turniru iz serije "masters 1000" u Madridu već u 1. kolu, uspješnija od nje bila je Amerikanka rođena u Zadru Bernarda Pera sa 6:3, 6:2 nakon samo sat i 16 minuta igre.

Martić je nastavila s blijedim nastupima u ovoj godini, protiv Pere je upisala peti uzastopni poraz, a zadnju pobjedu ostvarila je još prije više od dva mjeseca.

Sve do trenutka kada je Pera servirala za meč Martić je imala tek jednu "break-loptu" u meču, da bi u posljednjem gemu imala pet prilika za povratak, no u svakoj od tih situacija Pera je odigrala odličan poen, dok je ona sama tri puta gubila svoj početni udarac.

Peri je za osvajanje prvoga seta bio dovoljan "break" ostvaren u šestoj igri, dok je u drugom setu nakon vodstva Martić 2:1 spojila pet gemova zaredom za uvjerljivu pobjedu.

Komentara 2

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
19:36 29.04.2021.

Pomela ju je u Madrid?

GE
gec51
19:44 29.04.2021.

ne navijam zatenisacicu koja ne zeli igrati za reprezentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije