Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA MNOGE

Amerikanka hrvatskih korijena odgovorila bi li imala s*ks u troje ili putovala...

Paige Spiranac
Foto: instagram.com/_paige.renee
1/4
08.01.2021.
u 09:51

Osim što na Instagramu redovito svoje pratitelje obasipa izazovnim fotografijama, ova ljepotica vodi i svoj podcast 'Playing a round' u kojemu odgovara na baš sva pitanja od kojih neka znaju biti podosta škakljiva

Američka golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac (27) završila je svoju kratku golfersku karijeru koju je dobro iskoristila za ono što joj je u životu slijedilo - influencanje. 

Osim što na Instagramu redovito svoje pratitelje obasipa izazovnim fotografijama, ova ljepotica vodi i svoj podcast 'Playing a round' u kojemu odgovara na baš sva pitanja od kojih neka znaju biti podosta škakljiva. 

Tako je na jednom od njih dobila pitanje bi li radije izabrala s*ks u troje s kim god poželi ili golf putovanje, a ona je imala spreman odgovor. 

- Muškarci misle na seks stalno, to im je prva fantazija. Ali kada biste to usporedili s drugim stvarima, drugačije izgleda. Primjerice, biste li radije odabrali seks utroje koji traje pet minuta ili putovanje od tri dana s prijateljima gdje možete raditi što god hoćete? Ja bih odabrala ovo drugo, kao i velika većina ljudi - odgovorila je Paige.

Osim toga, progovorila je i o stranici OnlyFans koja je odnedavno postala hit za djevojke koje žele zaraditi dodatan novac. Naime, ondje za njihove golišave fotografije obožavatelji moraju plaćati, a Paige je dobila pitanje i bi li ona napravila profil na toj stranici. 

- Žao mi je, fanovi, ali 2021. nije ta godina kad ćete me vidjeti na OnlyFansu - rekla je. 

Ipak, moramo primijetiti kako nije rekla niti da to nikada neće učiniti. Ostaje sačekati 2022. pa vidjeti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije