Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALA Jabeur

Amerikanka Collins posljednja četvrtfinalistica Roland Garrosa

French Open
GONZALO FUENTES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.10.2020.
u 13:35

Collins je u dosadašnja dva pariška nastupa ostvarila svega jednu pobjedu, a u srijedu će se boriti za ulazak u polufinale.

Američka tenisačica Danielle Collins (WTA - 57.) postala je posljednjom četvrtfinalisticom ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa, nakon što je dvoboju osmine finala, koji je jučer odgođen, svladala Tunižanku Ons Jabeur (WTA - 35.) sa 6-4, 4-6, 6-4 za jedan sat i 58 minuta borbe.

Nakon što je osvojila prvi set i u drugom propustila vodstvo od 3-0, 26-godišnja je dvaput nadoknađivala 'break' zaostatka u početnoj fazi odlučujuće dionice te ukupno četiri puta oduzela servis Jabeur.

Collins je u dosadašnja dva pariška nastupa ostvarila svega jednu pobjedu, a u srijedu će se boriti za ulazak u polufinale. Njezina četvrtfinalna suparnica je sunarodnjakinja Sofia Kenin, a pobjedom nad aktualnom pobjednicom Australian Opena i 4. nositeljicom Roland Garrosa Collins bi izjednačila svoj najbolji Grand Slam rezultat ostvaren 2019. u Melbourneu.

U utorak su na rasporedu prva dva četvrtfinala iz gornjeg dijela ždrijeba u kojima će se za mjesto u polufinalu boriti Ukrajinka Elina Svitolina i Argentinka Nadia Podoroska te Talijanka Martina Trevisan i Poljakinja Iga Swiatek.

U srijedu će četvrtfinalne dvoboje igrati Collins i Kenin te Čehinja Petra Kvitova i Njemica Laura Siegemund.

TENISAČICE - 4. kolo

Danielle Collins (SAD) - Ons Jabeur (Tun/30) 6-4, 4-6, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije