Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA IGRE

Amerikanci 'uhvatili formu' i napokon pobijedili: U Las Vegasu pala Argentina

Instagram
14.07.2021.
u 08:23

U pripremama za Olimpijske igre Amerikance još čeka uzvratna utakmica s Australijom, a u generalnoj probi prije odlaska u Japan utakmicu sa svjetskim prvakom Španjolskom.

Nakon dva uzastopna poraza američka košarkaška reprezentacija konačno je pobijedila u pripremama za Olimpijske igre u Tokiju.

SAD su pobijedile Argentinu 108:80 nakon poraza od Nigerije i Australije u Mandalay Bay dvorani u Las Vegasu.

Među štićenicima Gregga Popovicha istakli su se Kevin Durant i Bradley Beal s po 17 poena. Zach LaVine je postigao je 15, Damian Lillard 13 i Bam Adebayo 12 koševa.

- Igrali smo tvrđe. Bili smo bolji, pogotovo u obrani, ali inače smo zaista igrali košarku, navikli jedni na druge i pokazali lijepe akcije - rekao je Adebayo nakon utakmice.

Za Argentinu je 41-godišnji Luis Scola, bivša NBA zvijezda, postigao 16 koševa, Nicolas Laprovittola 13, a Facundo Campazzo 12 poena.

U pripremama za Olimpijske igre Amerikance još čeka uzvratna utakmica s Australijom, a u generalnoj probi prije odlaska u Japan utakmicu sa svjetskim prvakom Španjolskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije