Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ZVIJEZDA

Amerikanci u Tokio dolaze još jači: Brada se priključio "dream teamu"!

NBA: Milwaukee Bucks at Brooklyn Nets
Brad Penner/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.06.2021.
u 08:30

Da će zaigrati u nacionalnoj vrsti, potvrdio je i James Harden.

Sjedinjene Američke Države dolaze na Olimpijske igre u Tokiju s košarkaškom reprezentacijom koja će ponovno biti daleko najveći favorit za zlatnu medalju.

Nako što su nastup potvrdili Damian Lillard, Devin Booker, Jayson Tatum, Bradley Beal, Bam Adebayo i Draymond Green, posljednji u nizu jest James Harden.

Njegovi Brooklyn Netsi ispali su u polufinalu Istoka od Milwaukee Bucksa sa 3-4 u seriji, ali Harden je zbog ozljeda propustio previše utakmica pa je željan uspjeha, koji bi u Tokiju morao stići.

Uz to, sjajna je to priprema za novu sezonu jer neameričke reprezentacije igraju drugačije i bit će jako motivirane pa s fizičkog aspekta američke zvijezde moraju dati sve od sebe.

Također, zna se da LeBron James neće igrati za SAD, ali još uvijek se čeka što kaže Stephen Curry. Njegov "da" bi povukao i druge zvijezde koje se premišljaju odjenuti nacionalni dres ili ne.

Inače, Harden je u Londonu 2012. osvojio zlato, kao i na Svjetskom prvenstvu 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije