Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Amerikanci u panici: Zaboravite da ćemo na stadione dok ne pronađu cjepivo

New England Patriots - pobjednici 53. Super Bowla
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
11.04.2020.
u 14:06

Oko 80 posto ispitanika izrazilo je mišljenje da je najbolje da se utakmice odvijaju bez gledatelja

Istraživanje američkog sveučilišta Seton Hall pokazalo je da 72 posto Amerikanaca nema namjeru odlaziti na utakmice, bilo na stadione ili dvorane, dok se ne otkrije cjepivo protiv koronavirusa. 

Oko 80 posto ispitanika izrazilo je mišljenje da je najbolje da se utakmice odvijaju bez gledatelja, a 46 posto je pak uvjereno da sporta u SAD-u ove godine uopće neće biti.

- Ako se sport vrati u naše živote do Dana zahvalnosti u studenome, svi ćemo biti sretni - kazao je jedan od profesora.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
17:55 11.04.2020.

To je najugodnija glazba za usi najvecih dionicara mocnih farmaceutskih kompanija... Projekt tece po planu duboke drzave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije