Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA - TKO JE NAJBOLJI?
Povratak na članak

Amerikanci razbjesnili Srbe: 'Đoković nikad neće biti popularan kao Roger i Rafa'

Đoković je tako nakon 2014. i 2015. godine opet slavio nad Švicarcem u finalu, a mediji u Srbiji oduševljeni su nastupom svom tenisača

Komentari 29

AR
Arkade
11:06 15.07.2019.

Svaka njemu cast...

VL
AB
Abdalonim
11:48 15.07.2019.

Neće biti popularan kod njih jer nije njihov, ali ovdje je popularan i bit će popularan. I to više govori loše o njima kakvi su nego o njemu. Bolje da šute. A jučer sam uživao kao rijetko kad u tenisu. Sa srebrom iz Rusije ne mogu usporediti ništa, nakon srebra sav sport koji mi toliko znači, kao da mi je pao malo u drugi plan, jer snovi su mi se obistinili finalom Mundijala, ali ovo jučer je bio veliki gušt. Kako je lijepo čovjek uspio dobiti Federera koji je vjerojatno najbolji igračna travi ikad, kako je pobijedio onu licemjernu publiku i gospodski joj spustio na kraju! Bravo, Đokoviću! Sad ne znam je li se samo meni dogodio jedan aspurdni pomak u doživljaju Đokovića i Federera. Ono, prije meča bio sam uvjeren da je Đoković najbolji svih vremena, a poslije meča, nakon ove pobjede koja me toliko razveselila, koliko god bio veseo, više nisam siguran je li baš najbolji ili je to ipak Federer koji s nepunih 38 igra ovakav tenis. Kako god, baš sam uživao jučer! Onako navijački. A vi koji Srbe ne volite iz drugih razloga, bolje nemojte komentirati, nego pisati laži u smislu da je Novak daleko ispod Nadala i Federera. Možda još nije najbolji, ali na putu je da to postane i samo su nijanse između njega i njih.

VL
IR
i_robot11
12:25 15.07.2019.

Za njih, mi smo apsolutno isti.

VL
MM
Marko_M
13:27 15.07.2019.

A di je americki tenisac?!

VL
DV
Dvogrlo
19:10 15.07.2019.

Ma,cije su , bre,ove novine ??

VL
DU
Deleted user
11:20 15.07.2019.

Sudeci po komentarima iz susjedstva cini mi se da tamo vlada cenzura a jadni srbi moraju novosti o Đokoviću pratiti na ovom portalu. Pa jedni drugima daju pluseve i tako se lijece. Sve ok, opet jeftinije od nekih medikamenata.

VL
DU
Deleted user
11:55 15.07.2019.

Nije problem Đoković i njegova igra već zemlja za koju igra. Svima nam je ostalo u sjećanju da ju je NATO savez bombardovao

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:38 15.07.2019.

Amerikanci su posvema u pravu. Nisu čuli za dotičnog.Nisam ni ja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.