Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE PROTIV JAMAJKE

Amerikanci nakon pet mjeseci konačno pobijedili

SAD
Foto: Reuters
1/6
04.02.2017.
u 14:29

Pobjednički gol zabio je napadač Seattlea Jordan Morris iz protunapada u 58. minuti, a Amerikanci su tako slavili nakon punih pet mjeseci i ostavke Juergena Klinsmanna, kojeg je naslijedio povratnik Arena.

Nogometna reprezentacija SAD-a ubilježila je prvu pobjedu s novim izbornikom Bruceom Arenom svladavši u prijateljskom dvoboju u Chattanogi, u saveznoj državi Tennessee, Jamajku s 1:0.

Pobjednički gol zabio je napadač Seattlea Jordan Morris iz protunapada u 58. minuti, a Amerikanci su tako slavili nakon punih pet mjeseci i ostavke Juergena Klinsmanna, kojeg je naslijedio povratnik Arena. Ovaj iskusni stručnjak je vodio Amerikance 1998. i 2006. godini, a u prvoj utakmici za kormilom remizirao je nedavno sa Srbima (0:0).

Amerikanci su posljednji u završnoj skupini CONCACAF-a za plasman na SP 2016 s dva poraza u prve dvije utakmice. U sljedećem koima prvo 24. ožujka dočekuju Honduras, a četiri dana kasnije gostuju kod Paname.

>> Ivan Klasnić sve bliže velikoj pobjedi: Liječnici su pogriješili, mogao sam umrijeti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije