Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIP snježna kraljica

Američka slatkica Lindsey Vonn: Divim se Janici i Ivici!

'10.03.2010, Kandahar Strecke Damen, Garmisch Partenkirchen, GER, FIS Worldcup Alpin Ski, Garmisch, Lady Downhill, im Bild Abfahrts Weltcupsiegerin Vonn Lindsey, ( USA ), Ski Head mit der kleinen Kris
'nph / EXPA'
04.01.2012.
u 10:03

– Njih dvoje rade sjajnu stvar, Ivicu znam još dok je bio u vezi s Caroline Lalive – kaže Vonn

Jedva da smo uspjeli prepoznati najljepšu i trenutačno najuspješniju skijašicu svijeta skrivenu ispod kape, kapuljače, s prebačenim pancericama preko ramena. Lindsey Vonn (27) odala je jakna američke skijaške reprezentacije.

– Ne, nemojte me ništa pitati, imam lošu frizuru... Tek kad se uredim – molila nas je Vonn.

Ali, imamo samo papir i olovku, vidite da nigdje nema fotoreportera – odgovorili smo.

– Ah, zaista, onda nema frke... – pristala je brzo Vonn.

Staru godinu želi što prije zaboraviti, razišla se s najboljom prijateljicom Mariom Hofl-Riesch, rastaje se od supruga Thomasa...

– Novu sam dočekala sama, u hotelskoj sobi u Innsbrucku, posve sama... Popila sam dvije čaše šampanjca i otišla na spavanje. Nije baš uzbudljivo, zar ne! – rekla je Vonn.

>> Cijeli razgovor s američkom skijašicom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 2

DC
DC
12:41 04.01.2012.

\"Njih dvoje rade sjajnu stvar...\" ------------------------------------------------------------------- Diletantski prevod, koji nema veze s hrvatskim jezikom..

BA
balance
14:49 04.01.2012.

u Austrijskim medijima stoji da joj je uza obitelj dosla za Bozicne i novo godisnje praznike. znaci nije bila sama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije