Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A KAD ONO...

Američka olimpijka bila u velikom strahu: Ispred mojih vrata šeta vuk

Olimpijka mislila da je pas vuk
Foto: Youtube
1/3
20.02.2014.
u 11:33

- Ispred mojih vrata šeta vuk - napisala je Hansen te kao dokaz na YouTube postavila video koji je snimila uz odškrinuta vrata.

Puno se uoči Zimskih olimpijskih igara u Sočiju upozoravalo na pse lutalice. Mnogi američki sportaši rekli su da bi rado udomili neke od njih. Njihova reprezentativka u sanjkanju Kate Hansen definitivno nije ljubiteljica pasa.

Ona je, naime, ispred vrata svog hotela vidjela haskija, međutim, bila je uvjerena kako pred njezinim vratima šeće vuk.

– Ispred mojih vrata šeće vuk – napisala je Hansen te kao dokaz na YouTube postavila video koji je snimila uz odškrinuta vrata.

 

Ubrzo su ljudi na komentarima pokušali smiriti Amerikanku uvjeravajući kako je riječ o psu, najvjerojatnije haskiju. Ne znamo da li je pomoglo...

>> Nevjerojatno: Svjetski je prvak u skijaškim skokovima, a boji se visine

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mario phoenix
mario phoenix
18:27 21.02.2014.

Prvi April je prošo, možda je to magarac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije