Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV PREMIJERA Kimbo Slice televizijskim gafom nasmijao borilački svijet

Američka borilačka zvijezda obožava 'grad' Japan

19.12.2008.
u 09:06

Yokohama je organizirala sjajan World Grand Prix, Remi Bonjasky osvojio je svoj treći K-1 naslov, ali kada su se slegli dojmovi, možda je najveća zvijezda, ili barem zabavljač, ipak bio Amerikanac Kimbo Slice.

Danima se nakon turnira govorilo o njegovu velikom gafu koji je nasmijao borilački svijet. Naime, kao velika borilačka zvijezda u Americi, Slice je angažiran kao TV najavljivač, a svoju je televizijsku premijeru pred širokim auditorijem započeo već sada legendarnom izjavom:

- Prije svega, želim reći kako obožavam grad Japan i teško je naći mjesto bolje od ovoga - ispalio je Kimbo, ali ne može mu se to zamjeriti.

K-1 ga je u "grad" Japan doveo s ciljem da ga vrbuju u svoju organizaciju, a ne da on njega naprave veliku TV zvijezdu. S obzirom da je Kimbo član organizacije EliteXC, K-1 je iskoristio ovu priliku kako bi atraktivnog borca pobliže upoznao sa svime što japanska publika pruža borcima koji u ringu pokazuju ono što oni žele vidjeti, a Kimbo Slice sigurno pripada toj skupini, dok je njegov izgled samo dodatni plus.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije