Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Betisa

Amaya: Najviše se pribojavam Rakitića, sjajan je

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
21.11.2013.
u 14:39

Rakitić je ove sezone u Primeri postigao sedam pogodaka, a ima i četiri asistencije

U nedjelju se igra veliki andaluzijski derbi između Seville i Betisa. Jedna od glavnih uzdanica domaće momčadi biti će i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a upravo je njega apostrofirao i veznjak betisa Antonio Amaya.

- Sevilla igra odličan nogomet i ima sjajne igrače koji mogu prelomiti utakmicu. Jedan od tih igrača je Ivan Rakitić, kojeg se najviše pribojavam. Kada Rakitić igra, Sevilla teško gubi susrete. Za nas je ključno zaustaviti njegov doprinos momčadi, jer on u ovom trenutku igra uistinu sjajno, poručio je Amaya.

Inače, Rakitić je ove sezone u Primeri postigao sedam pogodaka, a ima i četiri asistencije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:27 21.11.2013.

Najviše se pribojavaju Rakitića jer taj rođeni Švicarac je sjajan i ima taj Zurich i Basel stil felša i udaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije