Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Bivši boksački prvak svijeta zarađuje premlaćivanjem amatera

Roy Jones Jr.
Foto: Youtube/Screenshot
22.03.2016.
u 14:17

Do senzacije nije došlo, borba je trajala dvije runde, kad je nesretni Phillips nokautiran i ego Roya Jonesa nahranjen...

Boksač Roy Jones Jr. odbija otići u mirovinu pa u zadnje vrijeme prihvaća borbe koje malo pomalo zasjenjuju godine slave u kojima je dominirao svijetom boksa.

Jedna od zadnjih bizarnosti u kojima je sudjelovao dogodila se protiv 33-godišnjeg Vyrona Phillipsa. U pitanju je borac s amaterskim boksačkim iskustvom, koji je sudjelovao u tek nekoliko MMA borbi pod manjim organizacijama.

A u ringu se Phillips našao zahvaljujući javnom natječaju kojem se tražio izazivač bivšem boksačkom prvaku svijeta, nagrada u slučaju pobjede bila je sto tisuća dolara.

Do senzacije nije došlo, borba je trajala dvije runde, kad je nesretni Phillips nokautiran i ego Roya Jonesa nahranjen...

>> Pogledajte kako je za 26 sekundi 'sredio' suparnika i slomio mu ruku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije