Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽAO MU JE, ALI...

Alvesova izjava o Astoriju podigla dosta bure u Italiji

Dani Alves
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2018.
u 19:51

- U svijetu dnevno umire tisuću djece širom svijeta, oni ne dobivaju dovoljno pažnje, a jednako su važni. Kao da nikoga nije briga za to - izjavio je Alves

Dosta je bure u talijanskim medijima podigla izjava braniča PSG-a Danija Alvesa koji je komentirao smrt tragično preminulog kapetana Fiorentine Davidea Astorea, koji je pronađen u nedjelju u hotelskoj sobi u Udinama.

- Nismo toliko potreseni kao u Italiji jer ga nismo poznavali. Žao mi je njegove obitelji. Davide je napravio što je morao u ovom kaotičnom svijetu i sada je na boljem mjestu - rekao je Alves pa dodao:

- U svijetu dnevno umire tisuću djece širom svijeta, oni ne dobivaju dovoljno pažnje, a jednako su važni. Kao da nikoga nije briga za to. Svi ćemo umrijeti prije ili kasnije jer je život prolazan. Možda smo svi tužni, ali nam sigurno nije teško kao njegovoj obitelji.

Pred PSG-om je uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka u kojoj love 3:1 protiv Reala.

- Nemoguće je ne osjećati izostanak igrača kao što je Neymar. Ali možemo ili plakati ili se pomiriti s tim i istrčati po pobjedu, a ja biram drugu opciju - zaključio je Brazilac. 


 

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:16 05.03.2018.

osobno ne vidim nista lose u ovoj izjavi. Jasno je da je svaki zivot dragocjen, ali tuzno je sto svijet "staje" zbog smrti milionera, a svakodnevna smrt djece od gladi je samo statistika.

LA
lazio
20:05 05.03.2018.

I sta je sporno covjek rekao samo istinu

MA
Maxi73
22:47 05.03.2018.

U pravu je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije