Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Alves: Suprotno Mourinhu, mi pričamo na terenu

\'Barcelona\'s Dani Alves holds the trophy after defeating Estudiantes\' in their FIFA Club World Cup final soccer match at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi December 19, 2009.  REUTERS/Fadi Al-A
Reuters
22.10.2011.
u 11:55

Desni bek Barcelone Dani Alves odgovorio je na sve učestalije provokacije trenera Real Madrida Josea Mourinha, poručivši mu da on i njegovi suigrači pričaju na terenu, gdje su dominantni nad Realom.

Alves je rekao da razumije Mourinha zbog stalnog izlaganja u medijima jer "on naprosto obožava biti u centru pažnje".

Podsjetimo, portugalski stručnjak je istaknuo da je morao otići na internet kako bi saznao nešto više o klubovima koji su zajedno sa Barcom u skupini Lige prvaka.

- Znamo da se voli isticati više od ostalih, ali mi ćemo samo nastaviti s radom neosvrćući se na njegove prljave igre. Mi smo nadmoćniji i to ćemo svakako i pokazati tamo gdje treba, na terenu - rekao je Alves.

Nekadašnji vezni igrač Madriđana, a sada turskog Bešiktaša, Guti, također je izjavio da nešto ne štima kod šefa stručnog stožera njegove bivše momčadi, ali da ipak ima velikih vrlina.

- Neke stvari mi se uopće ne sviđaju u njegovom radu, ali Mourinho je čovjek s jakim karakterom koji brani svoja uvjerenja do smrti. To je odlično jer bez toga ne možeš uspjeti u svijetu nogometa - rekao je Guti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije