Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak na golu

Alves kralj obranjenih jedanaesteraca: Valencijin vratar skida svaki drugi!

Diego Alves
Reuters/PIXSELL
09.05.2015.
u 23:00

"Zabavna večer! Znali smo da će biti dvostruko teže ako Real zabije drugi. Sreća pa se to dogodilo na kraju utakmice", rekao je sjajni vratar

Diego Alves apsolutni je junak utakmice s Bernabeuua u kojoj je Valencia otkinula bod faoriziranom Realu, piše Goal.com.

Briljantno je branio cijelu utakmicu, skinuo je i penal Cristianu Ronaldu u posljednjim sekundama prvog poluvremena, a u istom stilu nastavio je braniti i u drugom poluvremenu kada je redom skidao brojne Realove zicere.

"Zabavna večer! Znali smo da će biti dvostruko teže ako Real zabije drugi. Sreća pa se to dogodilo na kraju utakmice", rekao je sjajni vratar i dodao:

"Jedanaesterac? Bio sam savršeno miran i čekao sam Cristiana da napravi prvi potez. Pogodio sam i presretan sam zbog toga"

Što se kaznenih udaraca tiče, nije slučajno da ga je skinuo jer ih je obranio čak 16 u posljednjih 10 sezona u Primeri. Najviše od svih. 

>>A statistiku Diega Alvesa, kao i ljestvici obranjenih jedanaesteraca u Primeri, pogledajte na portalu Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije