Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Open:

Altmaier izbacio srpskog tenisača i branitelja naslova

ATP 500 - Hamburg European Open
Cathrin Mueller/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.07.2021.
u 22:25

Altmaierov suparnik u polufinalu bit će francuski 35-godišnji tenisač Richard Gasquet (ATP - 59.) koji je u petak svladao bosansko-hercegovačkog predstavnika Damira Džumhura

Njemački 22-godišnji kvalifikant Daniel Altmaier (ATP - 152.) iznenadio je drugog nositelja i branitelja naslova pobjednika Plava Laguna Croatia Opena 2019., Srbina Dušana Lajovića (ATP - 45.), a pobijedivši ga sa 6-2, 6-4 po prvi put u karijeri probio se u polufinale na ATP turnirima. 

Altmaierov suparnik u polufinalu bit će francuski 35-godišnji tenisač Richard Gasquet (ATP - 59.) koji je u petak svladao bosansko-hercegovačkog predstavnika Damira Džumhura (ATP - 127.) sa 6-3, 7-6 (7) i tako postao drugim najstarijim polufinalistom u povijesti umaškog ATP turnira. 

Do polufinala je lakoćom stigao i prvi nositelj, Španjolac Albert Ramos-Vinolas (ATP - 43.), koji je sa 6-2, 6-1 nadigrao Talijana Stefana Travagliju (ATP - 91.). Ramos-Vinolas u polufinalu čeka boljeg iz posljednjeg četvrtfinalnog dvoboja u kojem se sastaju 3. nositelj, Srbin Filip Krajinović (ATP - 34.) i 18-godišnji Španjolac Carlos Alcaraz (ATP - 73.). 

ATP Umag - četvrtfinale

Albert Ramos-Vinolas (Špa/1) - Stefano Travaglia (Ita) 6-2, 6-1

Richard Gasquet (Fra/4) - Damir Džumhur (BIH) 6-3, 7-6 (7)

Daniel Altmaier (Njem) - Dušan Lajović (Srb/2) 6-2, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije