Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna u Milanu

Allegri napao Berlusconija: Daj novac ako hoćeš rezultate!

Allegri
Reuters
10.04.2012.
u 15:14

– Jedini u klubu koji čini čuda je dopredsjednik Adriano Galliani – bio je oštar Milanov trener.

Milanova kola malo su krenula nizbrdo i odmah su u kampu crveno-crnih počeli potresi. Do trenera Milana Massimiliana Allegrija nekako je došla informacija da je vlasnik kluba Silvio Berlusconi nezadovoljan nedavnim rezultatima, a posebice ispadanjem iz Lige prvaka od strane Barcelone. No, Allegri se odlučio javno suprotstaviti velikom šefu, nakon što ga je novinar Corriere dello Sport upitao je li se čuo s Berlusconijem tijekom Uskrsa.

– Poziv? Ne, nismo se čuli – odgovorio je Allegri i onda krenuo:

– Jedini u klubu koji čini čuda je dopredsjednik Adriano Galliani jer mi nismo imali 200 milijuna eura na raspolaganju za trošenje poput nekih klubova.

Talijani su ovo nezadovoljstvo protumačili kao jasnu Allegrijevu poruku Berlusconiju da mora otvoriti novčanik, želi li naslov europskog prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije