Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Allegri: Juventus sve drži u svojim rukama, ali mi vjerujemo u čuda

Allegri
Reuters
03.05.2012.
u 21:37

– Imam odličan odnos s Berlusconijem i uvjeren sam da neću otići iz Milana. Naše putovanje trajat će do 2014. – kaže Allegri

Nogometaši Juventusa kiksali su na domaćem terenu. Iako su vodili protiv Leccea sa 1:0 i imali igrača više, na kraju je bilo 1:1. Milan je, istodobno, pobijedio sa 2:0 i približio se Juveu samo na bod.

– Sad moramo pobijediti, ispucali smo bonus – rekao je trener Juvea Conte.

– Juventus i dalje sve drži u svojim rukama, ali mi još vjerujemo da možemo do naslova. Zato nogomet i jest toliko lijep jer se ništa ne može predvidjeti, a neočekivane stvari su najljepše – rekao je Allegri, koji se osvrnuo na napise da ga Berlusconi želi potjerati.

– S predsjednikom imam odličan odnos. U protekle dvije godine postigli smo dobre rezultate i ne mislim otići. Naše putovanje trajat će barem do 2014. godine. I sam Berlusconi rekao mi je da se ne osvrćem na ono što je rečeno.

Do kraja su ostala još dva kola. Milan u nedjelju igra u \"gostima\" kod Intera, dok u posljednjem kolu dočekuje Novaru. Juventus, pak, prvo gostuje kod Cagliarija, a u posljednjem kolu dočekuje Atalantu. Kako bi sve bilo regularno, vodstvo lige odlučilo je da Milan i Juventus u posljednja dva kola igraju u istom terminu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije