Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - MILAN 1:0

Allegri ''grmio'' nakon derbija: Suci su nas ponovno pokrali!

Allegri
Reuters
08.10.2012.
u 12:57

Trener Milana zamjera poništen pogodak, nedosuđen jedanaesetrac i što Interu nije isključen Juan

Pitanje ''gazde u Milanu'' barem do novog, proljetnog derbija na San Siru rješio je Walter Samuel. U trećoj minuti branič Intera postigao je pogodak i rješio utakmicu, a neizbježna je bila ''grmljavina'' na suce od strane poraženih.

Trener Milana Massimiliano Allegri tvrdi da je njegova momčad bila bolja.

- Pogledajte odnos udaraca na gol - Inter je šutirao dva puta! Primilo smo gol iz prekida, to nam je najveći problem. Zadovoljan sam igrom, ali moram reći da su suci ponovno bili protiv nas - rekao je Allegri.

Milan je, inače, imao igrača više od 48. minute kada je isključen Inteov Japanac Nagatomo zbog drugog žutog kartona. No, Allegrijeva momčad ni tada nije uspjela do pogotka, a na utakmici im je jedan i poništen.

- Ne znam što je sudac Valeri vidio, što je svirao kada je Montolivo dao gol. Prekršaj nad Hadanovićem nije postojao, a u prvom poluvremenu propustio je isključiti Juana. Također, bio je jedanaesterac na Robinhu - ljutit je bio trener Milana.

Rossoneri trenutno su na 11. mjestu ljestvice, a Inter je četvrti.

- Izuzetno sam sretan i ponosan. Nismo dopustili Milana da pokažu svu svoju snagu i pokazali smo karakter. Moram priznati, ipak, kako je bilo izuzetno teško pobijediti - kazao je trener Intera Andrea Stramaccioni.

Marko Livaja utakmicu je odgledao s klupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije