Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALL STAR

Bryant pomeo konkurenciju, iza njega su LeBron i Curry

Kobe Bryant
Reuters (Ilustracija)
26.12.2015.
u 12:00

All Star utakmica, 65. po redu, igrat će se u Torontu 14. veljače iduće godine. Glasovanje traje do19. siječnja.

Igrač Los Angeles Lakersa Kobe Bryant je u svojoj zadnjoj sezoni u NBA vodeći u glasovanju za nastup na All Star utakmicu. 

Unatoč osrednjoj igri ove sezone 37-godišnji Bryant je sakupio 719,235 glasova, 200,000 više od najboljeg strijelca NBA ove sezone igrača Golden State Warriorsa Stephena Curryja (510,202).

LeBron James iz Cleveland Cavaliersa vodi u Istočnoj konferenciji sa 357,937 glasova, a slijedi ga igrač Miami Heata Dwyane Wade (300,595).

All Star utakmica, 65. po redu, igrat će se u Torontu 14. veljače iduće godine. Glasovanje traje do19. siječnja. Navijači će izabrati dva beka i centra, krilnog centra i nisko krilo za svaku konferenciju. Iako je Bryant bek šuter izabran je za druge pozicije.

Bryant, koji je prošli mjesec objavio da na kraju ove sezone prekida dvadeset godina dugu NBA karijeru, najbolji je strijelac All-Stara sa 280 pogodaka.

Sa svojih 17 nastupa na All-Star utakmici drugi je iza legendarnog centra Lakersa Kareema Abdul-Jabbara koji je 19 puta igrao na All Staru.

>> Kobe Bryant oprašta se od košarke, emotivno pismo ganut će navijače iz cijelog svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije