Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Alispahić slomio ruku, otišao na operaciju i izgubio godinu

'03.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - HJK Helsinki. Mehmed Alispahic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
04.08.2011.
u 09:39

Mehmed Alispahić izguljen je za jesenski dio sezone.

 U 15. minuti je, nakon što je, po mišljenju suca, napravio prekršaj, pao i ostao ležati. Iznesen je s terena, na nosilima mu je sudac pokazao žuti karton, a novi igrač Dinama završio je na operacijskom stolu.

– Slomio je ruku, bojimo se čak da je u laktu, i na operaciji je. Stanka će sigurno biti tri, četiri mjeseca. Velik je to, ogroman hendikep – kazao je Kruno Jurčić.

Ključne riječi

Komentara 6

TO
Tot
09:48 04.08.2011.

još mu kreten od suca da žuti....šteta dobar igrač

OB
-obrisani-
12:37 04.08.2011.

Zbog ozljede ruke pauza tri do cetiri mjeseca!Sumjam...

IV
Ivekivek
13:25 04.08.2011.

Pažljivo sam gledao više puta. Prvo je izbio loptu. Ćoravi skandinavac od sudije mu neopravdano daje žuti karton. Zbog čega nam u utakmici sa skandinavcima sude skandinavci? Što bi bilo kada bi nam sudili balkanci protiv skandinavaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije