Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Šibenika

Alispahić: Možda odem ovog ljeta!

'08.05.2010., Sibenik - Nogometna utakmica 28. kola T-Com 1. HNL izmedju Sibenika i Dinama. Mehmed Alispahic Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
10.05.2010.
u 08:01

Sezona je gotova, a meni je krenulo! Gol Dinamu nije slučajan, trener Karačić upozorio me da Butina zna otići s gol-crte.

Škarice protiv Karlovca i lob s više od 30 metara kojim je zabio gol Dinamu mogu konkurirati za najljepši pogotke sezone koje potpisuje Šibenikov veznjak Mehmed Alispahić. Zanimalo nas je što slijedi.

– Eto, sezona je gotova, a meni je tek krenulo – šali se Alispahić.

Nije njegova golčina Butini plod slučajnosti.

– Šef, trener Karačić, kazao mi je prije susreta da malo pogledam Butinu, da zna otići s gol-crte. Tako sam ga i u 18. minuti pogledao ispod oka i opalio – priča Meho, kako ga suigrači zovu.

Unatoč ranom isključenju Zeca, Šibenik je uspio pobijediti jake goste s 2:1.

– Borbenost i želja ključni su za naš uspjeh. Svi smo dali maksimum kako bismo pobijedili i izborili četvrto mjesto i Europu. Čestitam svima u klubu, finale kupa i četvrto mjesto, veliki su to uspjesi – govori Alispahić.

A hoće li on predvoditi Šibenčane u europskim susretima, još ne zna. Dodatak ugovoru dopušta mu da već ovog ljeta, uz odgovarajuću odštetu, ode u drugi klub.

– Ne znam još, vidjet ćemo. Volio bih otići u klub u kojem mogu igrati i napredovati, no rano je o tome govoriti – kaže Alispahić.

Na njegove dobre igre nisu imuni ni u Hajduku, navodno je Alispahićevo ime visoko na listi želja splitskoga kluba.

– Čuo sam i ja nešto o tome, naravno da mi to godi, no vidjet ćemo – kaže Meho.

Komentara 1

KA
Kamikaza747
08:57 10.05.2010.

Normalno da je na hajdukovoj listi, jer hajduk baš treba igraće poput njega pogotovo u veznoj liniji a jedan tičinović nek bude na klupi tj nek ide drugut. U hajduku nebude napredoval i nebude se tak dobro prodal kolko bi recimo u dinamu i možemo reći kaj got očemo, dinamo ga treba jer on je doktor znanosti prema jednom samiru, pedro igra samo pol sezone dobro a ostalo su klinci koji nemaju kontinuitet kvalitetnih utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije