Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meša uspješniji od Sammira, Kovačića...

Alispahić je Dinamov igrač proljeća!

'22.11.2011., Avenida de Concha Espina, 1, Madrid - Stadion Santiago Bernabeu, nogometna utakmica D skupine, 5. kola UEFA Lige prvaka. Real Madrid - GNK Dinamo. Mehmed Alispahic, Ozil. Photo: Sanjin S
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
26.03.2012.
u 20:12

Mehmed Alispahić (24) nikad nije bio u središtu pozornosti zbog noćnih izlazaka, svađa, nezadovoljstva... No, taj se Dinamov veznjak istakao svojim radom i učinkom

– Najučinkovitiji je igrač ovog proljeća! – kazao je trener Ante Čačić.

Krstanović je zabio u nastavku prvenstva više od Alispahića, ali Mešine su partije proljeća iznimne. Svojim je golom donio pobjedu nad Osijekom (1:0).

Gol svakih 159 minuta

Protiv Istre je u četvrtfinalu Kupa zabio, završilo je 1:1 i plavi su prošli nakon jedanaesteraca. Protiv Hajduka ušao je kad je bilo 0:1 i u 12 minuta igre upisao asistenciju Krstanoviću.

U 477 minuta (od mogućih 720) upisao je tri pogotka i dvije asistencije i (za gol mu treba 159 minuta), te Dinamu, izravno ili neizravno (asistencijom) donio šest bodova i ulazak u polufinale kupa! U Varaždinu nije morao odlučivati, ali i tamo je za 22 minute bio sjajan, zabio je takvom mirnoćom kao da je pravi centarfor, mirno pored stajne vratarove noge.

– A vidio sam da vratar krivo stoji pa sam pucao odmah iz trka – kazao je u Varaždinu Alispahić, koji je nakon tog gola asistirao Krstanoviću za još jedan pogodak.

No, Alispahiću uvijek netko ukrade komadić slave, svjetla reflektora skrenu na nekog drugog. A on se ne buni, i dalje mirno radi. Naviknuo je na to i u Šibeniku, uvijek je nekako bio po strani, ali je svojim igrama i učinkom (tamo je zabijao po deset pogodaka u sezoni) dospio do Dinama.

Razgovarajući s obrambenim igračima Dinama, doznali smo da vole kada Meša igra. Jer, od veznih igrača on će se uvijek vratiti, pomoći. Hvalio ga je i Kruno Jurčić.

Puno znači momčadi

– Strašno je zahvalan igrač, to se ne vidi s tribina, ali on jako puno znači momčadi svojom odgovornom igrom – kazao je Jurčić.

Da nije bilo teškog loma ruke u susretu s Helsinkijem, dosad bi sigurno ostavio još veći trag u Dinamu.

– Unazadila me ozljeda, izgubio sam gotovo cijelu jesen, ali sam se barem fizički spremio kao nikad, pa cijelu sam jesen imao pripreme, možda mi se sad to ovako lijepo vraća – kaže Alispahić.

Ključne riječi

Komentara 5

SE
serđo
21:26 26.03.2012.

bravo spahija, samo igraj dobro i bit će love za gnk.

BL
bluewitch
21:24 26.03.2012.

Meša je car....primjer profesionalizma !!!!

ZA
zakora
22:42 26.03.2012.

ali znate sto je na mesi najinteresantnije. mesa je bugojanac. kao i markovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije