Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASOBAL

Alilović najboljoj momčadi svijeta obranio 38% udaraca

Mirko Alilović
Igor Kralj/PIXSELL
11.02.2010.
u 08:55

Rukometaši Ciudad Reala pobijedili su i 17. put ove sezone u 17. kolu španjolskoga rukometnog prvenstva. Nadigrali su u svojoj Quijote Areni Ademar Leon 24:20.

Pobjedu domaćih neizvjesnom je koliko-toliko održavao Mirko Alilović. Obranio je sastavu španjolskoga i europskog prvaka 14 lopti od 37 udaraca u okvir svojih vrata, što iznosi vrlo dobrih 38 posto.

U redovima poražene momčadi Denis Buntić postigao je četiri pogotka ali i potrošio 11 lopti. Nakon njega najveće si je ovlasti uzimao Damir Bičanić postigavši dva pogotka iz sedam pokušaja. Reprezentativac BiH Nikola Prce dodao je jedan gol iz jednog pokušaja.

Kod pobjednika je Petar Metličić postigao dva pogotka iz tri pokušaja, a s po četiri gola najprecizniji su bili Morros de Argila i Jerome Fernandez.

Arpad Šterbik bio je još bolji od Halilovića: obranio je 16 od 36 gostujućih udaraca (44 posto).

Od reprezentativaca BiH istaknuo se vratar Barcelone Danijel Šarić, koji je obranio 14 lopti u gostujućoj pobjedi Katalonaca kod Toleda 30:24. U domaćoj je momčadi Darko Martinović zabio tri gola iz četiri pokušaja.

Antequera je izgubila kod Granollersa 34:27, a desni vanjski rukometaš gostiju Branislav Obradović četiri se puta upisao u listu strijelaca. Pucao je sedam puta.

ASOBAL liga, 17. kolo:

Granollers – Antequera 34:27

Ciudad Real – Ademar Leon 24:20

Toledo – Barcelona 24:30

Redoslijed: 1. Ciudad Real 34, 2. Barcelona 31, 3. Ademar leon 23, 4. Valladolid 22 (-1), 5. Aragon 22, 6. Reyno Navarra San Antonio 20...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije