Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb LP-a

Alilović i Sulić opet u Zagrebu, stižu i Celjani

Zagreb CO, Stepančić (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
28.06.2013.
u 23:01

Prođe li zagrebačka Lokomotiva kvalifiakcije onda će u skupinu s Budućnosti, Midtjylandom i Lublinom

Rukometaši CO Zagreba igrat će sljedeće sezone u skupini A Lige prvaka i to zajedno protiv mađarskog Veszprema (Alilović, Sulić, Ilić, Nagy), ruskog St. Petersburga, njemačkog Lowena (Šešum, Petersson, Gensheimer, Groetzki, Du Rietz), slovenskim Celjem (Slišković), te pobjednikom kvalifikacijske skupine u kojoj igraju Vojvodina (Srbija), Borac (BiH), Alpa Hard (Austrija) i Motor (Ukrajina).

 - Skupina je po mjeri. Veszprem je priča za sebe i u ovom trenutku je puno jači od nas, kao uostalom i preostali nositelji. Sa svima ostalima možemo igrati ravnopravno, barem na svom parketu. Cilj je ući u osminu finala i na tom putu će nam stajati Rusi, Slovenci i očekujem tu Vojvodinu koja je domaćin kvalifikacija - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

U ostalim skupinama igrat će - skupina B: Kiel, Kielce (Losert, Musa, Čupić, Štrlek, Buntić), Atletico (Balić, Gojun), Kolding, Dunkerque, pobjednik četvrte kvalifikacijske skupine (Constanta, Porto, Elverum, Volendam); skupina C: Barcelona, Pariz (Vori, Kopljar), Vardar (Karačić), Thun, pobjednik wild card turnira (Wisla, Szeged, Metalurg, Montpellier) i pobjednik druge kvalifikacijske skupine (Dinamo, Tatran, Bešiktaš, Atena); skupina D: Aalborg, Gorenje, Flensburg, La Rioja, Drott ili Esch, te Hamburg (Duvnjak, Dominiković, Lacković) ili Fuchse (Špoljarić).  

Rukometašice Podravka Vegete igrat će u skupini D zajedno sa norveškim Larvikom, španjolskom Bera Bera, te pobjednikom četvrte kvalifikacijske skupine (Rostov, Vardar, Jomi i Lorient

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije