Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE NA BOKU

Alexandru Matel stigao u Zagreb, od prelaska u Dinamo ga dijeli liječnički pregled

Alexandru Matel
Stephen Pond/Press Association/PIXSELL
15.01.2015.
u 21:51

Zoran Mamić će tako na desnom boku uz standardnog Ivu Pinta moći računati i na Matela, igrača s 13 nastupa za Rumunjsku

Novo Dinamovo pojačanje, branič Alexandru Matel stigao je u Zagreb. Rumunjskog internacionalca sada još liječnički pregled dijeli od službenog prelaska u redove hrvatskog prvaka, piše Goal.com.

Matel bi na ljeto mogao doći kao slobodan igrač, no čelnici Dinama i Astre uspjeli su se dogovoriti pa će stići već ove zime. U Astru će doći Toni Gorupec i Filip Mrzljak kao Dinamovi su se igrači, preko Lokomotive zaputili u Rumunjsku.

Zoran Mamić će tako na desnom boku uz standardnog Ivu Pinta moći računati i na Matela, igrača s 13 nastupa za Rumunjsku. Zanimljivo da ove sezone zbog velikih nesuglasica s predsjednikom Astre nije upisao ni jedan nastup za svoju momčad.

>> Čitavi tekst pročitajte na portalu Goal.com

>> Luisa Ibaneza zove Boca, Matel na čekanju

Komentara 8

DI
dinamojavolim1
13:30 16.01.2015.

isto tako VL nije napisao koliko je dinamo dobio od grada prosle godine a ti diskasting i takvi kao ti tvrdite da dinamo zivi od zagreba znaci dobio je 10 milja a vi svi tvrdite da dobiva 30 milja rukometni klub zagreb je dobio 6 milja a cibona 4 milje(da,ona cibona koja je pred bankrotom i koja je duzna nezna se koliko placa igracima)

DU
Deleted user
00:52 16.01.2015.

Upravni sud odbacio tužbu Dinama: održite Skupštinu i Uskladite Statut sa novim Zakonom o udrugama. Dinamo je pokušao osporiti nadležnost Sportske inspekcije uz tvrdnju kako nadležnost nad poslovanjem i djelovanjem GNK Dinamo pripada Gradskom uredu za opću upravu Grada Zagrebu.. No tužba je odbačena zato što Dinamo nije iskoristio pravo na redoviti pravni lijek - žalbu, što je prema Zakonu o upravnim sporovima razlog za odbacivanje tužbe. Diletanti, pali na pravnoj sitnici, a VL o tome ni riječi.

A4
alfa 4c
10:01 16.01.2015.

Opet smo doveli....groblje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije