Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP finale

Alexander Zverev prekinuo Federerov san i izborio finale

Alexander Zverev
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.11.2018.
u 17:30

Zverev će u nedjelju u finalu imati priliku za svoj deseti ATP naslov u karijeri i peti ove sezone, a on je i prvi Nijemac u finalu završnog Mastersa još od 1996. godine i Borisa Beckera

Njemački tenisač Alexander Zverev prvi je finalist završnog ATP finala u Londonu nakon što je u polufinalu pobijedio Švicarca Rogera Federera sa 7-5, 7-6 (5). 

Dvadesetjednogodišnji Zverev, peti tenisač svijeta, prekinuo je san Federera o jubilarnom 100-tom ATP naslovu i sedmom naslovu na završnim Mastersima.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Zverev će u nedjelju u finalu imati priliku za svoj deseti ATP naslov u karijeri i peti ove sezone, a on je i prvi Nijemac u finalu završnog Mastersa još od 1996. godine i Borisa Beckera. 

U drugom polufinalu igraju prvi igrač svijeta Srbin Novak Đoković i Južnoafrikanac Kevin Anderson.

Komentara 3

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
21:48 17.11.2018.

Zverev nema nikakvu šansu u finalu, protiv Đokovića. Do 2020. u tenisu nema ko šta da traži.

KO
kordunmoj75
17:35 17.11.2018.

Sta se desava s Federerom,vec drugi mece izgubljen u tjedan dana,ili je jednostavno otakzo,jer sigurno se sutra moro suociti s najvecim tenisermo svih vremena Djokovicem,zaista cudno od tog majstora Federera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije