Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA JOŠ ČETIRI GODINE

Alex produljio s Chelseajem

Alex
AFP
13.10.2009.
u 19:33

Londonski Premierligaš Chelsea u utorak je potvrdio da je sa svojim brazilskim braničem Alexom produljio suradnju za dodatne četiri godine.

Potpisom je tako zaključen dobar tjedan za igrača koji se tek vratio treninzima nakon oporavka od ozljede prepona, a koji je imao dogovorenu suradnju s momčadi Carla Ancelottija do 2010. godine.

- Sretan sam što sam započeo s treninzima i što ne osjećam više bol. Sretan sam i zbog novog ugovora - kazao je 27-godišnji Brazilac.

- Odluka o produljenju bila je laka, pa se sada tek nadam da ću se vratiti dobrim igrama. Očekujem da ću za dva tjedna biti u potpunosti spreman i da me ozljeda neće smetati u nastupima - dodao je sretni Chelseajev igrač koji se posebno raduje i sljedećoj godini.

- Izbornik Dunga mi je rekao da mu je drago što se vraćam, te izrazio nadu u moju dobru igru. Pritom mi je i obećao da će u tom slučaju stići i poziv za reprezentaciju - zaključio je Alex.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
20:51 13.10.2009.

Alex je već odavno trebao bit u reprezentaciji. Da je bar u našoj repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije