Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Aleš Mejač stigao u Rijeku na posudbu do kraja sezone

Aleš Mejač
Foto: HNK Rijeka
05.02.2016.
u 19:24

''Sve se brzo dogodilo. Sretan sam što sam došao u Rijeku. Znam dosta o klubu, pamtim Kantridu i Armadu. Poznajem i Bezjaka i Samardžića te Matjaža Keka s kojim sam surađivao u reprezentaciji i poznat mi je njegov način rada.''

Aleš Mejač novi je igrač u redovima Rijeke. Nogometaš Maribora stigao je na posudbu do kraja sezone i zaoštrit će konkurenciju na desnoj strani. Mejač u dresu Maribora igra od 2008. i u njemu je skupio 136 nastupa.

– Sve se brzo dogodilo. Sretan sam što sam došao u Rijeku. Znam dosta o klubu, pamtim Kantridu i Armadu. Poznajem i Bezjaka i Samardžića te Matjaža Keka s kojim sam surađivao u reprezentaciji i poznat mi je njegov način rada – rekao je Mejač.

Drugi dio prvenstva počinje idućeg vikenda i Mejač se raduje novim izazovima.

– Vidim da nas čeka teško otvaranje drugog dijela sezone. Moram još upoznati ekipu, ali mislim da su igrači dobri. Znam da je jaka konkurencija, što je uvijek dobrodošlo. Dat ću svoj maksimum. Kamp je super, uvjeti su vrhunski – zaključio je Aleš Mejač.

Dobrodošlicu Mejaču zaželjeli su i Srećko Juričić i Ivan Mance.

– Aleš je dobro rješenje i igrač koji nam je potreban u ovom trenutku. Vjerujem da će se dobro uklopiti u  momčad – rekao je Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka.

>> Rijeka predstavila momčad za utrku s Dinamom, Balaj srušio Goricu

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:04 05.02.2016.

Volimo prave slovenske igrače u NHL-u, ne volimo šumadince začete od Špele i yu oficira koji đubretare po V. L. pod krinkom - hrvatski nevini vitez .

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
00:00 06.02.2016.

Hihihihihihihih....još jedan Slovenac koji će na kraju karijere moći reći ,,imao sam čast igrati nogomet u Hrvaškoj,, hihihihihihihihihih

DU
Deleted user
22:37 05.02.2016.

Sad mogu biti sigurni da će biti drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije