Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK OBRAČUNA
Povratak na članak

Alen Babić o Mavrovićevom meču: Zar zaista želite gledati masakr starog čovjeka?

- Najgora kletva kaže "Dabogda imao pa nemao". To se nažalost dogodilo nekad najboljem hrvatskom boksaču i meni je iskreno žao zbog toga.

Komentari 19

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:10 09.09.2021.

I da je Babić 100 puta u pravu već mi ide na onu stvar

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:29 09.09.2021.

Bez starca - nema udarca.

VL
DU
Deleted user
22:10 09.09.2021.

Istinu je obično teška svima za slušati, a nekada je i preteško...

VL
KL
Klavocin
06:59 10.09.2021.

Babić je na kraju i u pravu, sam Željko veli da je bankrotira i u ovim godinama se vraća na ovaj način vratit dug. Ostal bu bez zdravlja i one žene koja ga na to nagovara, bolje da meditira. A Hrga nek napokon nađe protivnika mlađeg od 42,da nije izašao iz zatvora i da nije 225 na listi da on i mi znamo kakav je. Ni jednog ni drugog ne znam, ali Babića sam vidio u traumi i pristojno pozdravlja i čeka u redu, dok hrga izvlači buraza dilera iz zatvora

VL
BR
Breoxs
22:44 09.09.2021.

Hrgović bi Babića pobjedio. Ne znam da li nokautom, ne znam da li jednoglasno, ali bi pobjedio. do tog meča neće nikada doći, a činjenicu da je Hrga loše vođen Babić koristi da mu se ismijava i da izaziva. Babić samo koristi nesposobne Hrgovićeve managere i u tome je izuzetno uspješan. Hrga koristi 65% svojeg potencijala, a Babić koristi 90% svojeg potencijala i samo zato je Babić zanimljiv fanovima. Fanovi cijene borce koji daju 90% od sebe, a ne vole one koji se šlepaju na 65%.

VL
IP
info_punkt
22:33 10.09.2021.

nemam pojma ko bolje boksa, ali babić je N puta simpatičniji od onog odvratnog kockoglavog hercegovca

VL
PO
popivantoljjebenasuzdravmozak
22:20 09.09.2021.

babić je u pravu..sad bi željkecu trebalo pokazat one snimke iz emisija kad su bili seljački prosvjedi kad je on laprdo i pametovo da su seljaci neradnici i nesposobni a on kao sposoban i radnik. i on takav ,,radnik,, i i ,,sposoban,, s ...poticajima,privilegiranim tretmanom kod konzuma,retardiranima koji su mu besplatno radili na imaju propo i sad se tuče za par stotina eura....nek željkec objavi detalje ugovora s konzumom pa da viidmo je li itko imao takav ugovor ... a što se tiče boksa nijedan boksač s ovih prostora se neće najest kruha u tom sportu.to je jasno kao dan..malo tržište i tu sva priča završava....idi željkec nosaj kante s govnima i urinom po staračkim domovima u njemačkoj umjesto da se ovako prostituiraš.ostat ćeš invalid i onda će supruga bit na sto muka s tobom.misli bar na nju.

VL
AD
adminka
06:12 10.09.2021.

Mavrović je hrabar, ali je šteta da pati. Nije mi jasno zašto ne postoje mečevi između istih dobnih skupina, odnosno među veteranima, jer onda bi to bile pravednije borbe. Ovako..???

VL
PE
PetrusManus
07:25 10.09.2021.

Mavrović je jedan obični papućar, toliko love da ti žena spizdi a ti joj još uvijek vjeruješ, a Hrgović do sad nije imao meč koji bi se mogao nazvati mečem, namještaju mu neke levate da pumpa statistiku, kad naleti na pravog tako će se ispružiti da će to biti smijeh do suza.

VL
BR
Breoxs
22:40 09.09.2021.

Babić je sve točno rekao i o Mavroviću i o Hrgoviću. Hrgovićeva karijera ide nekim čudnim putem, i nije u pitanju Hrgović kao borac, već on ima nesposoban managerski team. Hrgović je izuzetno loše vođen i zato je postao sprdnja Babića.

VL
Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
22:21 09.09.2021.

Hrgović je razvikana babetina, totalni anonimus u svijetu boksa. Neka odradi samo ozbiljan sparing s Babićem ako već neće borbu... ajmo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.