Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPORT U HRVATSKOJ

Alen Peternac i otac dinamovca Olma 'rasturaju' u padelu

padel
Foto: Padel.hr
1/15
03.10.2016.
u 19:50

Sport koji je iznimno popularan u Španjolskoj i Južnoj Americi očito je vrlo brzo pronašao svoje poklonike u Hrvatskoj. Iako je cijeli projekt još mlad, padel na Velesajmu igra sve veći broj poznatih sportaša i rekreativaca

Goran Jakupila i Goran Lukačević pobjednici su trećeg turnira u padelu koji je organiziran na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu broj 10. Podsjetimo, na toj je lokaciji, u režiji Janka Jankovića i Roberta Prosinečkog, prije nekoliko mjeseci krenula priča novog sporta u Hrvatskoj. 

Na toj je lokaciji izgrađen moderni centar s osam terena. Ovaj put Prosinečki i Janković nisu nastupili, samo zbog obaveza s azerbajdžanskom nogometnom reprezentacijom. 

Među četrdesetak parova Jakupila i Lukačević pokazali su najviše, no spomenimo također i Tomislava Poljaka i Damira Kačera koji su osvojili drugo mjesto u glavnom turniru. Pobjednici utješnog turnira u Alen Peternac, bivši hrvatski nogometaš koji se s ovim sportom također upoznao u Španjolskoj. 

Peternac je čest gost na padel terenima zagrebačkog velesajma. S njim u paru igrao je Miguel Olmo, otac Dinamova veznjaka Danijela Olma. Također veliki zaljubljenik u ovaj sport, a inače i nogometni trener. 

Mislav Pajdaković i Tomislav Margeta u utješnom su turniru osigurali drugo mjesto dok je treći bio mladi dvojac Mark Bienenfeld i Gregor Žinić. Među poznatijim imenima koja su nastupila na turniru je i Arijan Ademi, naš nogometaš koji je u padelu pronašao novu veliku strast. 

Sport koji je iznimno popularan u Španjolskoj i Južnoj Americi očito je vrlo brzo pronašao svoje poklonike u Hrvatskoj. Iako je cijeli projekt još mlad, padel na Velesajmu igra sve veći broj poznatih sportaša i rekreativaca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije