Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski 'krvnik'

Aleksandar Đorđević novi izbornik srpskih košarkaša

Srpska košarkaška reprezentacija
Foto: Saša Despot/Žurnal24/PIXSELL
1/2
27.11.2013.
u 13:31

Cijeli posao još uvijek nije završen. Moraju se riješiti financijski i ostali detalji ugovora, no, teško vjerovati da će oko toga biti komplikacija.

Proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević pristao je preuzeti mjesto izbornika srpske košarkaške reprezentacije. Na toj će poziciji zamijeniti Dušana Ivkovića.

S Đorđevićem se prethodnih dana sreo potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga i dobio potvrdan odgovor na pitanje je li Đorđević zainteresiran da nasljedi  Dušana Ivkovića.

No, cijeli posao još uvijek nije završen. Moraju se riješiti financijski i ostali  detalji ugovora, no, teško vjerovati da će oko toga biti komplikacija.

Hrvatska javnost Aleksandra Đorđevića ne pamti po dobrom. Bio je naš krvnik na Eurobasketu u Barceloni 1997, kada je tricom sa sirenom donio Srbiji pobjedu 64:62 i oteo hrvatskoj četvrtfinale Eurobasketa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije