Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NADA

Albina Grčić slavi, njen dečko je potpisao ugovor s Hajdukom: 'Ostvario mi se san'

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
14.07.2021.
u 10:33

- Presretan sam za što sam potpisao profesionalni ugovor s najvećim klubom u Hrvatskoj

Hajduk je pokazao da voli mlade igrače i da gleda u budućnost. Tako je Ivan Ćalušić (21) potpisao produljenje ugovora sa splitskim klubom do ljeta 2022. godine s opcijom dodatnog produljenja na još tri godine. Ovaj je branič u prošloj sezoni nastupao za drugu momčad, a na početku priprema za novu sezonu priključen je prvoj momčadi.

>>> Pogledajte kako se Albina snašla u nogometu s Modrićem i Kovačićem

– Riječ je o mladom igraču koji je dio svoje karijere proveo u našoj akademiji, iz koje je otišao, ali se ubrzo i vratio nakon pozitivnih ocjena naših skauta. Nakon povratka bio je standardan član druge momčadi. Na pripremama prve momčadi pokazao je kvalitetu, polivalentan je igrač, koji nam daje alternativne mogućnosti za pokrivanje nekoliko pozicija u zadnjoj liniji – istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius za stranicu Hajduka.

– Presretan sam za što sam potpisao profesionalni ugovor s najvećim klubom u Hrvatskoj, ovo je bio moj san od malih nogu te se nadam da ću dočekati svoju priliku i zaslužiti je svojim radom i upornošću – rekao je Ćalušić koji je inače dečko hrvatske pjevačice Albine Grčić koja nas je predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu.

Komentara 3

SP
spremni0
11:04 14.07.2021.

največi klub.................a dobro možda ne zna pjevati al ima smisla za humor

IS
istina00
11:03 14.07.2021.

Valjda će biti bolji igrač nego što je ona pjevačica?

DM
drazen.muhvic
20:42 14.07.2021.

Jel se to Albina potrudila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije