Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Alba je bila prejaka, Cedevita u Draženovu domu doživjela novi poraz

Cedevita - Alba
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
14.11.2014.
u 21:54

Spomenimo da je večeras za Efes dobru utakmicu odigrao Dario Šarić. On je u pobjedu protiv reala 75:73 ugradio 13 koševa

Nakon velike gostujuće pobjede protiv Makabija, Cedevita je doživjela još jedan poraz u Euroligi. U Draženovu domu večeras je bolja bila berlinska Alba koja je slavila sa 80:67.

Cedevitaši su dobro krenuli u susret i prvu četvrtinu dobili 25:21, ali su drugu odigrali iznimno loše. U njoj su izgubili 11 razlike pa su gosti na predah otišli s plus sedam. U trećoj dionici Alba je još povećala prednost te ju održavala do kraja susreta.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cedevita je odigrala dosta loše, posebno u drugoj i trećoj četvrtini, i Jasmin Repeša imat će razloga za nezadovoljstvo. Ovo im je četvrti poraz u pet kola Eurolige. Jamel McLean s 20 koševa predvodio je goste, dok su kod Cedevite najbolji bili Roko Leni Ukić (15 koševa) i Tomislav Zubčić (13 koševa).

Spomenimo da je večeras za Efes dobru utakmicu odigrao Dario Šarić. On je u pobjedu protiv reala 75:73 ugradio 13 koševa.

Komentara 2

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:46 15.11.2014.

Koliko novca toliko i glazbe. Ne moze Cedevita, sa proracunom od 1.5 milijuna eura, parirati klubovima, koji imaju i deset puta vise proracune. Posto je Cedevita privatni klub, mozda bilo dobro, da malo vise novca izdvoje od Mg Donata, Cockte, Bar Caffee, Argete...,kroz smanjenje placa radnicima, i taj novac preusmjere u sport? Tada bi nas susjed, EU-Janez vjerojatno bio zadovoljniji, koji izgleda nikad ne komentira temu, nego kostantno "fura" svoju ispaznu sprancu!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
22:49 14.11.2014.

Nije to bio nikakav poraz nego izključivo gorko saznanje da je pokraj Boga i domoljublja Alba Berlin nije dala ni milimetra svoje pobjede...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije