Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj odigrala ulogu

Alani i Leo te djevojka Ivana itekako utjecali na ostanak

slavenbilic
Goran Kovačić
18.10.2009.
u 13:33

Slaven Bilić možda danas nije tako uspješan kao što je bio, no Slaven se u odnosima prema svojim najbližima nije promijenio niti će to ikada učiniti.

Naime, Nane je vrlo emotivna i senzibilna osoba, on je romantik, a od oca i majke ima usađene obiteljske vrijednosti. Nakon rastave braka s Adrijanom, s kojom ima kćer Alani i sina Lea, Slaven je s bivšom suprugom ostao u vrlo korektnim odnosima. On naime ima i stan u neposrednoj blizini zgrade u kojoj Adrijana živi s njihovom djecom.

Istovremeno, Slaven je i u vezi s Ivanom Đeldum, apsolventicom turizma u Opatiji, s kojom, kako je ona otkrila jednom krugu svojih prijatelja i prijateljica, uređuje novi stan. Bilić dakle planira živjeti s Ivanom, a Split nije daleko tako da će izbornik biti stalno vrlo blizu svoje djece.

Jer objektivno Nane sada ne bi vodio neki naš klub i to je jedan od ključnih razloga zbog kojih je odlučio ostati još dvije godine na mjestu izbornika hrvatske nogometne reprezenacije.

Komentara 1

PE
petrovve
18:21 19.10.2009.

Opet on...ne mozes nista drugo sad uvlaci i dijecu u svoje clanke.A o ovoj necu nista reci,vidjet ce se vrijemenom...koga briga??...Mene nije.!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije