Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ VEČERI

Pogledajte monstruozno NBA zakucavanje bivšeg košarkaša Cibone!

Alan Anderson
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
30.04.2015.
u 09:37

'Alan Anderson! Otkuda se ovo stvorilo, kakav potez!'

Alan Anderson briljirao je u porazu Brooklyna u Atlanti (97:107), zabio je 23 poena i gađao za tri četiri od četiri. Bio je ključan u pokušaju preokreta jer Netsi su gubili 17 da bi stigli na minus jedan. No posebno se istaknuo jednim zakucavanjem, koje je diglo i domaću publiku na noge.

Bilo je 53:42 za domaće i 16,9 sekundi do kraja druge četvrtine kad je Deron Williams izveo dodavanje sa strane, a ispred Andersona se u gornjem kutu našao Kent Bazemore, kojeg je prošao kao da ga nema i zakucao objeručke. Uistinu impozantan potez i dokaz kakvog je igrača Zagreb imao prilike gledati prije šest godina.

Jer, Alan Anderson je hrvatskoj košarkaškoj publici najpoznatiji po sjajnoj polusezoni u Ciboni i pokušaju da dobije državljanstvo kako bi igrao za reprezentaciju Hrvatske, što tad nije dozvoljeno, a kasnije se počelo dijeliti šakom i kapom igračima koji su ipak nekoliko razina ispod ovog sjajnog košarkaša.

Stoga moramo uživati u njegovim igrama gledajući ga na televiziji i diviti se što može i s 33 godine na leđima. A uživali su i komentatori utakmice:

- Alan Anderson! Otkuda se ovo stvorilo, kakav potez!

>> Bogdanović nije imao svoju večer, Hawksi su na korak do prolaza

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
11:36 30.04.2015.

ahahahahaha, a dajte molim vas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije