Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački ministar sporta

Ako već ide, dobro je da je to Hrvatska jer s njima smo dobri!

'Rhein_nnn_spo_270112.jpg'
'Photographer: Alexander Kurz'
27.01.2012.
u 20:34

U povodu odluke Marca Russa da uzme hrvatsko državljanstvo i pokuša zaigrati za hrvatsku reprezentaciju, izjavu za Max dao je Boris Rhein, ministar sporta njemačke savezne države Hessen

– S jedne strane mu je žao da je jedan tako dobar njemački obrambeni igrač odlučio pokušati izboriti mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. S druge strane mi je lakše kad se zna de se odlučio za Hrvatsku, zemlju koja s Njemačkom održava tradicionalno dobre odnose i koja se uskoro pridružuje zajednici europskih obitelji – rekao je ministar Rhein dodajući kako Russov primjer također pokazuje da ljudi idu živjeti tamo gdje im se najviše sviđa.

– I u tom pogledu, Hrvatska je vrlo dobar izbor. Međutim, siguran sam da će Marko Russ ostati s nama, jer će igrajući za Wolfsburg (ili ako se jednom ponovno vrati Eintracht Frankfurt) i dalje igrati u Bundesligi, u kojoj ćemo s radošću nastaviti pratiti njegovu loptačku vještinu – napisao je u svojoj izjavi Rhein dodajući kako i ovaj slučaj pokazuje da proces integracije nije jednosmjeran.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
ViP1612
22:57 27.01.2012.

Da li bi se njemu sviđalo živjeti u RH da igra ovdje?!?! Lako mu je govorit iz bundeslige

Avatar Django
Django
23:25 27.01.2012.

A i tebi je lako odavde suditi kako je u Njemačkoj. Ma ni neznaš kako ti je dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije