Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IŠČEKIVANJU Trećeligašu Zagori u osmini finala nogometnog kupa u goste stiže vodeći drugoligaš

'Ako smo pobijedili Osijek, možemo i Karlovac'

zagora-txt.jpg
import
28.10.2008.
u 16:16

Uzavrela atmosfera bit će u Unešiću. Nakon što su u prošlom kolu izbacili prvoligaša Osijek, igračima Zagore u okviru osmine finala Hrvatskoga nogometnog kupa u goste stiže vodeći drugoligaš Karlovac.

I igrači i navijači nadaju se još jednome najvećem uspjehu u klupskoj povijesti i ludom slavlju koje bi kasnije uslijedilo.

– Svi oko nas traže pobjedu, ja se trudim malo rasteretiti svoje igrače, smanjiti pritisak. Govorim im da ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti. Ova nam je utakmica teža nego ona protiv Osijeka, tada se pobjedi nitko nije nadao, sada se nadaju svi. Govore nam da možemo dobiti Karlovac ako smo dobili Osijek, no neće nam biti lako – kaže Hari Vukas, nekada igrač Hajduka, član slavne generacije koja je 1994./95. igrala u Ligi prvaka, danas trener Zagore.

Hari kaže kako će i Zagora zaigrati kako najbolje zna, čvrsto i agresivno, maksimalno angažirano svih 90 minuta. Dobro je Vukas analizirao igru Karlovca, zna mnogo o njima.

– Gledao sam ih u Žrnovnici protiv Mosora, dobili su tada 1:0, no i domaćini su imali svojih prilika, nekoliko dobrih šansi. Nije Karlovac nepobjediv, imaju i oni slabih točaka, no ne smijem ih javno reći. Najvažnije je da sam sve prenio svojim igračima – kaže Vukas.

Zahvaljujući sjajnim uspjesima u Kupu, u posljednje je vrijeme atmosfera među igračima, u klubu, isto takva – sjajna!

– Mogu samo reći da je meni pravi užitak doći u Unešić i voditi trening. Vjerujem da se slično osjećaju i igrači. Da nije ovih nastupa u Kupu, sve bi bilo mnogo monotonije, trećeligaška svakodnevica, utakmice nedjeljom, pobjede, remiji i porazi. Ovako je zanimljivije, pogotovo kad pobjeđujemo velike momčadi – kaže Hari Vukas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije