Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DJELUJE OBEĆAVAJUĆE

Ako se po jutru dan poznaje, hrvatskim sportašima ne piše se dobro

Instagram
05.10.2021.
u 11:23

Iako se radi o pripremnim utakmicama, Šamanić i Zubac nisu dobili priliku pokazati što mogu i to kao da je određena poruka.

U prvoj pripremnoj utakmici uoči nove NBA sezone San Antonio Spursi na svom parketu svladali su Utah Jazz s uvjerljivih 111:85, pri čemu je Luka Šamanić za pobjednike ubacio šest poena, a Bojan Bogdanović nije bio u sastavu gostujuće momčadi.

Šamanić je za 9:39 minuta na parketu iz igre gađao 2/3 te imao i tri skoka. Strijelce San Antonija s po 17 koševa predvodili su Dejounte Murray i 18-godišnji novak Kanađanin Joshua Primo, kojeg su Spursi izabrali kao 12. na ovogodišnjem draftu. Jared Butler sa 16 poena bio je najbolji strijelac Jazza.

LA Clippersi u Staples Centeru svladali su Denver Nuggetse 103:102, a Ivica Zubac u ulozi startnog centra za 11:08 minuta u igri postigao je četiri koša uz šut iz igre 2/3 te imao pet skokova i jednu blokadu. Najefikasniji igrači domaće momčadi bili su Terance Mann s 14 koševa i George King s 12. Clippersi su bili bez svojih najvećih zvijezda, ozlijeđenog Kawhija Leonarda i Paula Georgea koji je propustio ovaj dvoboj.

I gosti su bili bez svojih najboljih igrača, prošlogodišnjeg MVP-ja osnovnog dijela sezone Nikole Jokića i Jamala Murraya, pa je  Michael Porter Jr. s 23 koša i sedam skokova bio najbolji igrač dvoboja.

U ostalim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

Toronto – Philadelphia 123:107

Boston – Orlando 98:97

Miami – Atlanta 125:99

Minnesota – New Orleans 117:114

Oklahoma City – Charlotte 97:113

Portland – Golden State 107:121

Sacramento – Phoenix 117:106

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije