Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Ako Pao želi Vukušića, morat će platiti 7,5 milijuna eura

\'Drpic_nnn_spo_091210\'
Screenshot
09.12.2010.
u 19:54

- Panathinaikos je velik klub, no nisam opterećen bilo kakvim odlaskom. Hajduk mi je na prvom mjestu – kazao je Ante Vukušić.

Grčki mediji naveliko su se raspisali o tome da Hajdukov golgeter Ante Vukušić odlazi u Panathinaikos. Jure s informacijama, po njima je taj posao već gotov, što nije točno. Očekivano, Poljud o tome šuti, ali zna se cijena koju će Grci, kad već silno žele Vukušića, morati platiti. Hajduk će za svog prvog strijelca tražiti 7,5 milijuna eura. Na taj način Vukušić je, s obzirom na to da bijeli za Ibričića traže 7 milijuna eura, postao najcjenjeniji Hajdukov nogometaš. Bez obzira na pisanje medija i na želje Panathinaikosa, mladi je napadač, kako smo i naviknuli, čvrsto na zemlji.

– Lagao bih kad bih kazao da mi ne gode te priče o interesu velikih klubova. A Panathinaikos je velik klub. No, ja sam igrač Hajduka, imam ugovor i o tome ništa ne znam. Sve je na Hajduku, klub će najbolje procijeniti što mu odgovara. Dovoljno sam mlad da ne razmišljam o odlasku – rekao je Vukušić.

Njegovi ovosezonski pogoci, u 27 utakmica postigao ih je 15 (11 u prvenstvu Hrvatske, 4 u Europi), očito su ostavili traga.

– Očito ti golovi nisu prošli nezapaženo. Ali, vjerujte, stvarno nisam opterećen bilo kakvim odlaskom, Hajduk mi je na prvom mjestu – kazao je Vukušić. Osim Panathinaikosa, za 19-godišnjeg napadača bijelih najveći interes pokazala je španjolska Sevilla, čiji su ga predstavnici ove sezone više puta pratili, a pozitivne signale poslao je i Arsenalov trener Arsene Wenger. Dakle, počela je groznica zimskog prijelaznog roka, Ibričić je na meti Galatasaraya, Strinića silno želi Sampdoria, a u utrku su se uključili i klubovi koji žele Vukušića.

Komentara 11

Avatar lepran
lepran
20:53 09.12.2010.

dobra treba na naslovnici

HO
hotfishlake
20:13 09.12.2010.

ako ode u panathinaikos, adio velika karijera.

OB
-obrisani-
09:22 10.12.2010.

Ako Pao želi Vukušića, morat će platiti 7,5 milijuna eura a ako Hajduk želi prodati tog igrača ne treba nasmijavati zainteresirane sa takvom cijenom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije