Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK PROTIV BJELICE
Povratak na članak

Ako je situacija toliko neizdrživa, zašto se ugovor ne raskine sporazumno?

U ovom trenutku Bjelica nije u dobrim odnosima ni sa svojom upravom, ni s igračima, ni s navijačima, za što imamo vrlo dobre dokaze u njegovim izjavama te u priopćenju Kohorte. Stoga, ako je situacija u Osijeku postala neizdrživa (a jest), zašto Bjelica i NK Osijek ne mogu postići dogovor o sporazumnom raskidu ugovora koji ne bi koštao ni jedne ni druge i zašto se o tome uopće ne razgovara?

Komentari 3

MI
Mislav28
08:44 03.08.2022.

Bijelica hoće da mu daju otkaz da uzme veću lovu onda dobije odštetu , nije glup, nogomet je lova briga njega za Osijek , da ga je briga napustio bi ga odmah i predao nekom boljem da ga vodi.

VL
RS
rasta sev
11:35 03.08.2022.

To je profesionalizam gdje je novac jedina ljubav i on diktira ponašanje onih koji su potpisali Ugovor i normalno da ga se obe strane pridržavaju. Ono o ljubavi i opraštanjima solidne love mačku na rep. U budućnosti malo će više razmisliti o neki klauzulama u Ugovoru kao pr. rezultati koji bi se trebali postizati ako ne onda adio.

VL
SE
Senior
17:11 03.08.2022.

Ovo s visokim temperaturama ne pije vodu, zar ostali s kojima je Osijek igrao imaju klimatizirane dresove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.