Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrački kadar
Povratak na članak

Ako je Junior Fernandes posložio glavu...

Junior je otišao u Tursku i igrao je dobro, zabijao i ostao bi u Alanyasporu, ali im je preskup

Komentari 2

Avatar lisabon
lisabon
13:27 23.06.2017.

Sve price i polemike o Fernandezu su za anale placenog sugavog novinarstava.Kad je igrao u Dinamu onda se pisalo da je to nova promasena investicija.U medjuvremenu su ga zvali u reprezentaciju Cilea,a vrli jadnik Flak pisao je da mu to nije jasno.Onda su mu slomili nogu pa se pisalo (bas u VL)da je to bilo slucajno,pa je odigrao odlicne utakmice u LP ,dao gol Arsenalu u Zagrebu,pa se onda nista nije pisalo.Onda je uveo Dinamo u LP u Salzburgu pa se opet nije nisata pisalo jer kako bi sada pisali da je los kad igra odlicno.Onda je citav Dinamo igrao lose na pocetku prosle sezone i ,naravno,dezurni pljuvaci tipa Flak i Co su to jedva docekali da pisu da je promasena investicija.Onda ga je Petev dao na posudbu i to je bio okidac da se pise kako je covjek otpisao najboljeg igraca ,onda su se nasladjivali kako on odlicno igra a Dinamo ga je otpisao.Sad se covjek vratio (jer ima ugovor s Dinamom)pa je sada na redu vrijedjanje da se vratila bomba u svlacionicu,kako je u svadji s Petevom itd.E,ajde vise dosta frustrirani jadni bijednici (novinari),pustite Fernandeza i Dinamo na miru i pisite o igracima za koje niste nikad culi a dosli su kao "pojacanja "u Hajduk i Rijeku.

VL
BL
Blatina19
13:36 23.06.2017.

VLu je jedino da se u svakom clanku bilo direktno bilo indirekno provuce nesto lose o dinamu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.