Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA U PROBLEMIMA
Povratak na članak

Ako i preživi, Cibona će morati žrtvovati barem jednu sezonu: Doznajemo kome je ponuđeno mjesto trenera

Aco proziva upravu da objavi što je postigla pa će onda i on.

Komentari 3

Avatar comandante
comandante
05:57 07.07.2022.

kakvo poniženje za Cibonu... prose, kamče i skupljaju priloge!! Iako nije to ni sjena nekada velike Cibone... neka kažu svi koloko su se naplatili od te Cibone, i sada da udje lova sjesti će joj odmah na račun kao i svi bivši igrači koji su tu prodefirilali kao "spasioci" ... Rozić i lojalnost, ne budite smiješni, da je imao ozbiljniju ponudu, zabalio bi momentalno kao i ostali..ali ..dobro se živjelo u Cibolni...dilalo se, dijelilo, kamičilo...

VL
PL
plenkikok
00:35 07.07.2022.

Drugovi moji Cibona je sahranjena tamo u "srednjim" godinama vladavine Bandića. Čim su ušli u nebuloze ovi su im oduzimali imovinu da bi ovi mogli sebi isplaćivati plaće. I nikoga nije bilo briga dok su sjedale pare. Kao klasičan alkos/narkoman. Dok dobija dozu njemu je dobro i ne misli o sutra... Sada Cibona nema više imovine, a nema ni za plaće. Kakvo crno preživljavanje ? Klub je doslovno mrtav. I ovi ovi mladi igrači odlaze. Uostalom, čak je i sam Tedeschi odustao i od same cedevite te odlučio dalje razvijati klub u Sloveniji. Malo da se zapitamo uz puno samokritike. Ali mi smo kao i Srbi. Mi ne osjećamo samokritiku, nemamo empatije, jer mislimo da smo najbolji, a zapravo nismo ni za q....

VL
PO
porezni.obveznik
00:15 07.07.2022.

Pa zasto ne probaju Dinamov recept? Dugove ostave "staroj" Ciboni, a oni preuzmu ime, igrace, titule i sve ostalo i ostanu u prvoj ligi bez briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.