Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Cibona

Ako i dođe, Kasun neće moći pomoći vukovima u kupu

\'24.11.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 6. kolo, kosarkaska utakmica izmedju KK Zagreb i Brose Baskets. Mario Kasun  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.02.2013.
u 16:46

Zadar se za goli prvoligaški život bori sa Širokim, a Cibona sutra dočekuje Budućnost

Prije no što se 6. i 7. veljače upuste u borbu za Ćosićev kup, hrvatski košarkaški klubovi imat će ovaj vikend vrlo težak program. Najteže će biti Splitu koji, bez Vujčića, gostuje u Pioniru kod Partizana, ali i Cedeviti koja je u nedjelju gost vodeće momčadi ABA lige Igokee. Zadar se za goli prvoligaški život bori sa Širokim, a Cibona sutra dočekuje Budućnost (17), velikog Cedevitina konkurenta za Final Four.

U dvoboju s đetićima trebali bismo vidjeti puno više nego u Širokom hoće li Jerrel Blassingame biti Cibonino pojačanje. Cibonin trener Danijel Lutz uvjeren je da hoće.

– Iako kad su stranci u pitanju pušemo i na hladno, čini mi se da smo ovaj put ipak dobili igrača koji može puno pomoći.

Ovih bi se dana trebalo saznati hoće li Ciboni u završnici sezone pomoći i centar Mario Kasun. No, čak i ako se dogovori s vukovima, na završnici kupa neće moći igrati jer mu je šaka u longeti. No, zato bi cibosima trebali pomoći navijači jer se organizacije prihvatio klupski menadžment na čelu s direktorom Zdenkom Antunovićem:

– Napravili smo sve da to bude na najvišoj razini, domaćinstvo će nas stajati oko 300.000 kuna. Nadamo se ispunjenoj dvorani i osvajanju kupa.

Svi klubovi imat će pravo na po 100 navijačkih i 20 VIP karata.

– Daj bože da dođu i navijači Zadra i Splita. Za veće potrebe neka se klubovi nama obrate – dodaje Antunović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije